Делегатите на отчетно-изборна конференция на ДПС в Силистра избраха ново

...
 Делегатите на отчетно-изборна конференция на ДПС в Силистра избраха ново
Коментари Харесай

ДПС с нов областен лидер в Силистра

 

Делегатите на отчетно-изборна конференция на Движение за права и свободи в Силистра избраха ново регионално управление на партията. Негов ръководител стана инж. Сезгин Галиб. Той е на 49 години, над 10 години бе ръководител на Общинския съвет в Дулово. Бил е шеф на ловното стопанство „ Каракуз “. От 4 години е и ръководител на общинския съвет на ДПС-Дулово.

Отчетно-изборна регионална онлайн конференция на Движение за права и свободи се организира през уикенда и във Варна, където Сали Табаков бе избран отново за ръководител на регионалния съвет, оповестиха от Движението във Facebook. В конференцията се включиха ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев, националният ръководител на Движение за права и свободи Ерджан Ебатин и членът на ЦОБ Камен Костадинов. Делегатите на форума издигнаха кандидатурата на Мустафа Карадайъ за ръководител на Движение за права и свободи на идната национална конференция.

В събота се организира онлайн отчетно-изборна конференция и в Добрич. Д-р Ердинч Хаджиев бе избран отново за ръководител на регионалното управление. На нея в Добрич е участвал националният представител доктор Хасан Адемов. Поздравления към участниците във форума направиха водачът на Движението Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов и Гюнер Четин-представител на Движение за права и свободи в Турция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР